Webwinkels en Webshops

Zoekt u goed verpakkingsmateriaal?

vrijdag, 17-5-2019  

Wij hebben een winkel voor woondecoratie en wij merken dat steeds meer mensen bestellingen plaatsen via onze site. Wij maken namelijk iedere week een filmpje over wat wij allemaal aan nieuwe goederen in de winkel hebben binnen gekregen en dat leidt ertoe dat veel mensen niet naar onze winkel komen, maar ons een mailtje sturen met de vraag of wij bepaalde producten kunnen opsturen. Wij doen daar nooit moeilijk over want wij vinden het altijd leuk om mensen te helpen, maar wij merkten wel dat wij veel geld kwijt waren aan het verpakkingsmateriaal dat wij altijd nodig hadden. Het moeilijke aan verpakkingsmateriaal is dat je deze kosten niet eenvoudig aan de klant kunt doorberekenen omdat het eigenlijk gewoon een bijproduct is. Wij wilden het liever ook niet doorberekenen omdat de klant ook niet op veel extra kosten zit te wachten. Wij hebben daarom gekeken naar hoe wij de kosten voor het verpakkingsmateriaal naar beneden zouden kunnen krijgen. Wij zijn toen gaan kijken naar de mogelijkheid om ergens goed verpakkingsmateriaal in te kopen zonder dat wij daar veel voor hoefden te betalen. Dat bleek een hele uitdaging te zijn want bij veel bedrijven moet je flink betalen voor je verpakkingsmateriaal. Gelukkig zijn wij mensen die niet snel de handdoek in de ringen gooien en wij hebben daarom uitgebreid en lang gezocht naar mogelijkheden om ergens goed verpakkingsmateriaal te vinden. Ik kan u zeggen dat wij uiteindelijk heel goed geslaagd zijn en dat wij precies hebben gevonden waar wij naar op zoek waren. Mocht u daarom momenteel ook op zoek zijn naar hoogwaardig verpakkingsmateriaal waar u niet veel voor hoeft te betalen, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van viv te gaan. Deze site heeft namelijk alles wat u nodig heeft wanneer het gaat over verpakkingsmateriaal en wij zijn hier inmiddels dan ook vaste klant geworden want wij kunnen dit verpakkingsmateriaal altijd voor bodemprijzen kopen. 

Hier vindt u alles op het gebied van verpakkingsmateriaal

Wanneer u eenmaal naar de site van viv.nl gaat kijken, ziet u meteen wat ik bedoel. Op deze site kun je werkelijk alles kopen wat je je maar kunt voorstellen wanneer het gaat over goed verpakkingsmateriaal en ik ben dan ook blij dat wij deze pagina gevonden hebben. Wij kopen hier nu altijd ons verpakkingsmateriaal dat bestaat uit dozen, maar ook kunnen wij hier terecht voor plastic om onze producten beschermd mee te kunnen verzenden. Dat is ideaal omdat wij zo zeker zijn dat door dit hoogwaardige verpakkingsmateriaal onze producten altijd in goede staat bij de klant worden afgeleverd. Wij zijn dan ook zeer blij dat wij deze site gevonden hebben. 

Wij zijn vaste klant geworden 

Wij hebben nu al meerdere keren verpakkingsmateriaal bij deze site gekocht en dat is ons iedere keer heel goed bevallen. Je kunt hier namelijk heel goede zaken doen. Kortom:

  • Hier vind je alle verpakkingsproducten die je maar kunt verzinnen 
  • Men hanteert zeer lage prijzen in deze webwinkel 
  • Wij hebben onze bestellingen altijd snel in huis 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van viv.nl. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.