Webdesign en Webdevelopment

WordPress hosting

vrijdag, 1-12-2017  

Het maken van websites wordt idealer dankzij wordpress hosting van Terdis. Met behulp van WordPress is het ideaal om een eigen website te bouwen, zonder dat hier ingewikkelde codes voor nodig zijn. Voor een laag tarief kan je aan de slag met het gebruikersvriendelijk open source systeem. Aan de hand van de beschikbare templates en plug-in kan je jouw website een persoonlijke vormgeving geven. Voor veel mensen die hun eigen diensten en interesses op het internet willen zetten, is dit een ideaal systeem om mee te werken. Voor het optimale gebruik hiervan is een goede WordPress hosting een aanrader. Hier kan Terdis mee van dienst zijn door de beste hostingservice aan te bieden. Klanten kunnen een van de drie profielen kiezen die het beste past bij de aard van de website. Het ene type website vraagt namelijk meer van de hosting dan de andere. Dit heeft te maken met de data die je op de website kwijt wilt. Mocht je nog niet zeker zijn wat er van jouw website gaat worden, dan kan je voor een laag tarief dit toch uitproberen. Op terdis-webhosing.nl staat alle informatie omtrent de WordPress hosting die Terdis aanbiedt. Zo kan je hier de verschillen tussen de abonnementen teruglezen en bepalen welke het beste past bij jou en jouw website.

WordPress hosting, optimaal online

Dankzij de WordPress hosting van Terdis is het voor jou mogelijk een professionele website te bouwen inclusief opslag, dataverkeer en scripts. De hoeveelheid is afhankelijk van het pakket dat je kiest. Bedenk hierbij goed wat jouw website nodig heeft om optimaal te functioneren en wat nodig is voor jouw dienstverlening. Mocht er het een en ander wijzigen, dan is het altijd nog mogelijk te wisselen van pakket. Terdis biedt de keus uit de pakketten Zilver, Goud en Platinum. Voor een basic website is het abonnement Zilver van 6,50 euro per maand voldoende en deze wordt dan ook het meest gekozen. Denk hierbij aan website die voornamelijk afbeeldingen en tekst bevat. Het pakket Goud van 9,50 euro per maand komt daarna en is uitgebreider voor het beheer van een nog prachtigere website. Wanneer je alle opties zo uitgebreid mogelijk wilt hebben op jouw website, dan is Platinum van 12,50 euro per maand het meest gepast. De pakketten voor WordPress hosting onderscheiden zich op de volgende punten:

  • SSD opslag
  • Mailboxen met spamfiler
  • Aantal FTP accounts
  • Aantal subdomeinen

Zo biedt het zilveren pakket 10GB SSD opslag en het platinum pakket 50GB opslag. De term SSD staat voor Solid State Drive waarbij sprake is van bewegende delen, waardoor de hosting van de website sneller is. Dit is gunstig in het bouwen van je website, het onderhoud ervan en ook voor de bezoekers. Zo hoeven zij niet lang te wachten totdat de website geladen is. Dankzij de SSD opslag is het behoud van je bezoekers hoger, omdat de kans dat zij afhaken dan kleiner is.

Een website bouwen met alle gemakken

Wanneer je via Terdis gebruik maakt van WordPress hosting ben je verzekerd van 413 scripts en het gebruik van WordPress, Joomla, Magento en Drumpal. Hiernaast kan je rekenen op de support via Terdis en het gebruik van een veilige SSL-server, back-up tools en een spamfilter. Via Terdis WordPress hosting kan jij je eigen persoonlijke website bouwen inclusief een eigen domeinnaam. Met behulp van Terdis WordPress hosting krijg jij jouw eigen ruimte op het internet om meer bekendheid te genereren. Maak het je zelf gemakkelijk met de website https://www.terdis-webhosting.nl/ en geniet via het door jou gekozen hostingpakket van de gemakken die WordPress hosting te bieden heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.