Webwinkels en Webshops

Wijnproeverij Breda

dinsdag, 11-9-2018  

Breng een bezoek aan de wijnproeverij Breda Juulswijn. Na een dag of dagdeel hier doorgebracht te hebben, bent u in staat nog verfijnder wijn te drinken. Zeker als u een liefhebber bent van wijn, is het een aanrader deze proeverij te bezoeken. Naast de kennis over wijn, gaat u ook meerdere smaken ontdekken die u uit uzelf wellicht niet gaat proberen. Dat maakt een dag bij Juulswijn grensverleggend, in smaak en wijnkennis. Mocht u weer een bijzondere dag willen plannen met een groep mensen, dan is dit een leuke gelegenheid. Bijna iedereen drinkt graag wijn en dit wordt nog aantrekkelijker als de juiste wijn gecombineerd wordt met het juiste voedsel. Tijdens een wijnproeverij Breda wordt u verteld over de achtergrond van wijnen, maar ook hoe de smaak het beste naar boven te halen. Vaak is de combinatie met wijn en eten essentieel. U zult merken dat dit het genot nog groter maakt. Bij Juulswijn beschikken ze over een uitgebreid aanbod aan wijnen. Voor iedere gelegenheid kunnen zij een fles tevoorschijn pakken, waar smaak, kennis en eten samenkomen. Dankzij deze wijnproeverij in Breda, lukt het u als professional de wijn te proeven die u wordt gegeven in het restaurant. Bij het volgende etentje bent u de wijnkenner.

Wijnproeverij Breda voor ieder gezelschap

Juulswijn is een proeflokaal in Breda waar groepen terecht kunnen om wijnen te proeven en hierover te leren. Met een gezelschap van 8 tot 12 personen kunt u hier terecht om meer te weten te komen over wijnen. Allemaal in de gemoedelijke sfeer van Juulswijn. Het is geschikt voor iedereen die eens een bijzondere middag wilt doornemen. Hier bent u niet alleen uit eten of aan het borrelen, maar wordt u ook nog meegenomen in de wereld van wijnen. Alles wordt uitgebreid verzorgd door Juul de Leijer. Zij zorgt ervoor dat het gezelschap van begin tot eind wordt beziggehouden. Ondanks dat u leert over wijn, biedt dit toch de ontspanning waar uw groep behoefte aan heeft. Door zich op een ander onderwerp te richten dan normaal, kan iedereen alle verplichtingen vergeten die zij dagelijks met zich mee dragen. Daarom is deze wijnproeverij in Breda zo’n geweldig idee om mensen mee naar toe te nemen. De volgende gelegenheden en gezelschappen komen graag langs bij de wijnproeverij in Breda:

  • Verjaardagsfeesten
  • Vrijgezellenfeest
  • Vriendenweekend
  • Bedrijfsuitje
  • Evenement op locatie

Alle gezelschappen zijn welkom in deze wijnproeverij in Breda. Voor iedereen wilt Juul de Leijer een bijzondere middag of avond verzorgen, waar mensen met plezier op gaan terugkijken. Daarnaast wilt ze de aanwezigen graag leren hoe zij nog meer kunnen genieten van de bijzondere wijnen.

De proeverijen van Juulswijn

Ga naar de website juulswijn.nl om meer te weten te komen over de middagen en avonden bij deze wijnproeverij in Breda. Meteen zal duidelijk zijn hoe gepassioneerd hier verteld word over wijnen. Zeker als dit ook uw passie is, gaat u hier een geweldige middag beleven. Het kan ook zijn dat u de passie nog moet ontdekken. Misschien drinkt u wel graag een wijntje bij het eten of gewoon in de avond voor het slapen gaan. Het inschenken van wijn is vanzelfsprekend als u eters heeft. Maar weet u werkelijk welke wijn bij welk gerecht past? Of beter nog, welke combinaties de beste smaken naar boven doen komen? Hier komt veel kennis bij kijken. Over zowel het eten als de wijn. Daarom is wijnkennis ook een aparte vaardigheid naast het koken. Mocht u na het bijwonen van de wijnproeverij in Breda, nog meer kennis willen op doen. Kom dan eens langs tijdens jaarlijkse voor- en najaarsproeverijen. Juulswijn wilt op allerlei manieren haar passie en kennis voor wijnen doorgeven aan andere wijnliefhebbers.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.