Webwinkels en Webshops

Waarom Pokemon kaarten kopen online?

vrijdag, 23-11-2018  

Als echte Pokemon kaarten verzamelaar struin ik graag hele dagen het internet af op zoek naar de ontbrekende exemplaren aan mijn verzameling. Bovendien zoek ik vaak op rommelmarkten en dergelijke, maar heel vaak is het dan erg lastig om juist diegene te vinden die zeldzamer zijn. Op spelenmeer.nl vond ik echter wel heel veel van dit soort speciale soorten. Niet alleen biedt Spel en Meer ook een ruim assortiment op het gebied van andersoortige spellen, vooral met mijn specifieke verzameldrang kan ik hier mijn Pokemon kaarten kopen online. Trouwens, het gaat niet alleen om kaarten, maar ook om allerlei andere producten die te maken hebben met Pokemon. Zo heb ik ook al een paar knuffels aangeschaft die nu mijn huiskamer sieren. 

Waar het beste Pokemon kaarten kopen online?

Al eerder heb ik op internet gezocht naar sites waar ik Pokemon kaarten online kon kopen, maar deze website bevalt me tot dusver als een van de besten. Ik vond het eerder wel eens lastig om de producten naar huis te kunnen laten sturen, maar bij spelenmeer. is dat helemaal niet zo’n probleem. Verder hebben ze een hele overzichtelijke webshop waar je gemakkelijk je Pokemon kaarten online kan kopen. Naast hun Pokemon kaarten bieden ze trouwens ook nog de volgende Pokemon aan:

  • Leuke Pokemon knuffels
  • Pokemon stijl hoofddeksels als petten en mutsen
  • Pokemon handschoenen

Ook ideaal dus als je nog een tip nodig hebt voor de feestdagen die weer voor de deur staan. Zoals al eerder aangegeven heeft de website een gebruiksvriendelijke lay-out, waarbij gemakkelijk door de webshop gestruind kan worden. Ik denk niet dat ik eerder zo makkelijk Pokemon kaarten kocht online. Bovendien bieden ze goeie service, want toen ik eens een vraag had over een van de bestellingen die ik had geplaatst kreeg ik binnen een dag een mailtje terug met daarin antwoord op mijn vraag. Direct bovenaan de homepagina vind je trouwens ook al hun telefoonnummer en e-mailadres, zo hoef je niet eens te zoeken als je vragen hebt en de mensen van de webshop wilt benaderen hierover.

Leuke extra’s aan Pokemon kaarten online kopen:

Hetgeen dat deze website onderscheidt van de andere pagina’s die ik wel eens heb bezocht is toch wel de speelavonden die ze organiseren. Je hoeft niet alleen je Pokemon kaarten online te kopen, je kan ze ook bij hun komen ruilen tijdens een van de toernooien die ze organiseren bij hun winkel in Zoetermeer rondom het thema Pokemon. Dat maakt het extra bijzonder, want op die manier ontmoet je ook allerlei andere Pokemon kaarten verzamelaars. Ik heb zelfs contact gehouden met een van deze mensen en regelmatig wisselen wij nu onze collectie uit als ik weer eentje dubbel heb of hij juist een daarvan wil overnemen. Tijdens die toernooien is er veel ruimte om te spelen, ik denk dat er wel zo’n vijftig man zou passen in die ruimte. Ze doen overigens niet alleen evenementen over Pokemon, ook andere soorten ruilkaarten spellen zijn daar vertegenwoordigd. Zelfs als je niet per se mee wilt doen aan de evenementen, dan kan je nog steeds heel prima alleen online op de winkel terecht. En mocht je graag willen weten wanneer de evenementen plaatsvinden, dan heeft de website ook nog een Facebookpagina waarop gekeken kan worden. Daar worden niet alleen de Pokemon-thema evenementen aangekondigd, maar ook allerlei andere spelmiddagen. Dit alles maakt het een uitstekende plaats om Pokemon kaarten online te kopen. Ik raad deze website dan ook van harte aan bij een ieder die net zoals ik helemaal fan is van Pokemon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.