Webwinkels en Webshops

Waar kun je een kunstschaatsbaan huren?

dinsdag, 25-6-2019  

Waar kun je een kunstschaatsbaan huren?Een kunstschaatsbaan huren is een super origineel idee voor een (langdurig) event, zoals bepaalde winterfeesten. Als je een kunstschaatsbaan van zeer goede kwaliteit wilt huren kun je dit het beste doen bij attractieverhuur Thoonen, welke je vind via de website attractie.com. attractieverhuur Thoonen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van allerhande attracties (zoals de naam het al zegt…) en ze zijn absoluut hét adres voor het huren van allerhande spelelementen en partybenodigdheden. Of je nu een feest organiseert dat slechts één dag duurt of (bijvoorbeeld als gemeente) voor meerdere weken een attractie wilt huren, bij attractieverhuur Thoonen ben je aan het juiste adres. Je kunt alle items namelijk zowel voor korte als lange tijd huren, en de kunstschaatsbaan huren is niet eens zo duur als je zou verwachten. Bovendien is de service uitstekend, je hoeft niet zelf te helpen met het opbouwen van de baan, alles wordt gedaan door de medewerkers van attractieverhuur Thoonen. Je hoeft enkel te zorgen voor een geschikte locatie en (in het geval van de kunstschaatsbaan) een redelijk vlakke ondergrond, zoals een plein of vlak grasveld. Een kunstschaatsbaan huren is dan heel gemakkelijk omdat attractieverhuur Thoonen alle werkzaamheden ervoor volledig uit handen neemt. 

Een kunstschaatsbaan huren voor je winterevent

Elk jaar opnieuw worden er door gemeentes winterevents georganiseerd. Het centrum van het dorp of die stad wordt omgetoverd tot waar winterwonderland en een kunstschaatsbaan huren is dan uiteraard is wat niet mag ontbreken. Wij zijn als Nederlanders namelijk bijna allemaal dol op schaatsen en slaan een rondje op de ijzers natuurlijk niet af als er in ons dorp een mooie kunstschaatsbaan staat. Dit gezegd hebbende is het een mooi gebaar van een gemeente om een kunstschaatsbaan te huren voor op het dorpsplein, waar men enkele weken tot twee maanden lang kan genieten van goede kwaliteit kunstijs om op te schaatsen. 

Alle attracties van attractieverhuur Thoonen

Je kunt niet alleen bij attractieverhuur Thoonen terecht om een kunstschaatsbaan te huren. Je vindt er namelijk nog veel meer toffe attracties om jouw (winter-) event aan te kleden en op te leuken, zoals:

  • – Een rodeostier voor echte durfals.
  • – Sportattracties zoals een zeskamp of beachvolleybal.
  • – Fietsen, steps en skelters.
  • – Party-attributen zoals tenten, barren en buffettafels.

Zoals je ziet kun je dus niet alleen voor attracties bij attractieverhuur Thoonen terecht, maar ook voor de aankleding van al je feesten en partijen. Ze verhuren er diverse inrichtingen voor feesten, zoals rode lopers, stoelen, statafels en loungebanken. waarmee je jouw event tot in de puntjes kunt aankleden en het feest een gegarandeerd succes wordt. Kies er dus voor om een toffe attractie, zoals een rodeostier of kunstschaatsbaan te huren, en daarnaast een aantal sfeervolle partybenodigdheden uit te kiezen. Alles zal door Partyverhuur Thoonen op hetzelfde tijdstip worden afgeleverd en opgebouwd, dus je hoeft niet constant bezig te zijn met regelen en contact onderhouden met diverse verhuurbedrijven. attractieverhuur Thoonen heeft alles wat je nodig hebt voor jouw feest of event, hoe groot het ook mag zijn, en neemt maar al te graag alle opbouwwerkzaamheden uit handen. Twijfel dus niet langer en huur al je attracties en partybenodigdheden bij attractieverhuur Thoonen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.