Webwinkels en Webshops

Waar kun je black ranch houtskool kopen?

zaterdag, 23-11-2019  

De echte barbecue fanaat weet dat barbecuen met black ranch houtskool de beste manier is. Dit geeft namelijk niet alleen een heerlijke geur, maar maakt het vlees ook nog eens stukken lekkerder. Het type houtskool dat je kiest bepaalt voor een groot deel de beleving van het barbecuen, vandaar dat de echte liefhebber kiest voor houtskool van goede kwaliteit. In de webshop van kolenboertje staat uitgelegd waarom het verschil tussen de verschillende soorten houtskool zo groot is. Niet voor niets behoort de black ranch houtskool (die ze zelf verkopen) tot een van de meest populaire houtskoolmerken in de markt. De producten hebben namelijk een lange brandtijd en bovendien een heerlijk aroma. Dat aroma komt zowel terug in de smaak van het vlees als de geur tijdens het barbecuen. Vooral het tweede is iets wat veel mensen enorm kunnen waarderen. Je kunt namelijk onmogelijk barbecuen zonder het vrijkomen van rook en geur, en als je goedkope houtskool gebruikt ruikt dit echt stukken onaangenamer dan met de luxe versies van het merk Black Ranch. En doordat deze verkrijgbaar is in drie verschillende varianten, zit er altijd eentje tussen die past bij jouw smaak. 

De varianten black ranch houtskool

In de webshop van kolenboertje kun je deze topkwaliteit black ranch houtskool bestellen in drie verschillende varianten, namelijk:

  • Black Ranch Acacia
  • Black Ranch Marabu
  • Black Ranch Quebracho

Alledrie hebben ze hun eigen kenmerken en redenen waarom je voor deze variant zou moeten kiezen. Als je er bijvoorbeeld de voorkeur aan geeft dat er zo min mogelijk as ontstaat, dan zou je het beste kunnen kiezen voor de Quebracho houtskool. Deze houtsoort is gemaakt van de steeneik die groeit in Argentiniƫ en hij koppelt een hoge calorische waarde aan een heel laag vochtpercentage. Doordat het koolstofgehalte juist heel hoog is (minimaal 80%) brandt hij heel egaal en ontstaat er een minimaal overblijfsel in de vorm van as. Dit kan prettig zijn omdat het je scheelt in de tijd die je nodig hebt om achteraf schoon te maken. Black ranch houtskool gebruiken biedt je dus meer voordelen dan enkel de lekkerdere geur en smaakbeleving.

BBQ workshop van het kolenboertje

Als je met je vriendengroep of familie op zoek bent naar een toffe workshop op het gebied van eten, denk dan eens aan een BBQ workshop van Het kolenboertje. Daar leer je alles over de beste BBQ-technieken, en hoe je het beste vlees klaarmaakt op de BBQ. Ze leggen je ook alles uit over de verschillende varianten black ranch houtskool, want dat ze daar bij het kolenboertje fan van zijn moge duidelijk zijn. Dit merk staat namelijk garant voor alleen de beste BBQ-ervaring, en niet voor niets geeft de echte liefhebber de voorkeur aan dit professionele houtskool merk. Tijdens de BBQ workshop kun je alvast kennismaken met de verschillende varianten black ranch houtskool, om vervolgens te bepalen welke van deze drie het beste past bij jouw smaak. En achteraf neem je natuurlijk meteen zo’n zak houtskool mee naar huis, zodat je diezelfde week nog alle tips en kennis van de BBQ workshop thuis in praktijk kunt brengen. Dit gaat weer een heerlijke zomer worden!

https://www.kolenboertje.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.