Nieuws

Vast mobiel integratie van Voice data

donderdag, 12-2-2015  

Voicedata is een bedrijf dat er voor zorgt dat de infrastructuur van uw telefonie voorspoedig verloopt. Dat is ontzettend belangrijk in een tijd waarin we te maken hebben met snelle verandering. Het is een must om goed bereikbaar te zijn en om die reden bent u gebaat bij een goede telecom infrastructuur. Vast mobiel integratie houdt in dat wij uw mobiele telefonie integreren in uw huidige netwerk. Dat zorgt er voor dat u beter en sneller bereikbaar bent. Uw mobiel is onderdeel van uw vaste telefoonnetwerk of centrale. De voordelen die u geniet wanneer u gebruik maakt van het vaste netwerk, zijn ook van toepassing wanneer u gebruik maakt van vast mobiel integratie, en dat is dan ook de reden dat veel mensen gebruik maken van vast mobiel integratie. De vast mobiel integratie van Voicedata loopt geheel via ons solide en betrouwbare netwerk en daarom weet u zeker dat u in een veilige omgeving gebruik maakt van onze telefonie. Bij vast mobiel integratie belt u dus niet via DATA, dat wil zeggen 3G of 4G. U heeft daarom optimale dekking en dat scheelt u enorm in de maandelijkse kosten. Het is niet zonder reden dat veel bedrijven kiezen voor vast mobiel data. Als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden van vast mobiel data dan mag u op ieder moment contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. Een goede communicatie moet onderdeel zijn van uw gebruiksvoorwaarden en dat geldt zowel voor u als voor uw opdrachtgevers. Het voicedata menu bestaat uit de volgende zaken:

  • sim only
  • DATA Only
  • vast mobiel
  • machine 1
  • machines 2

Vast mobiel integratie overstappen

Veel bedrijven en organisaties denken dat wanneer er sprake is van vast mobiel integratie, dat het noodzakelijk is om over te stappen. Dat is echter niet het geval. Er is namelijk geen sprake van overstappen, maar van integratie, en dat betekent dat u zowel van uw mobiliteit als van uw vaste lijn kunt genieten onder hetzelfde dak. Voicedata zorgt voor mobiele integratie in de breedste zin van het woord en op het diepste niveau van uw telecom structuur. Dit is dan ook de reden dat u profiteert van alle denkbare voordelen bij een vast mobiel integratie. Als we het hebben over vast mobiel integratie, dan hebben we het over alle faciliteiten en alle functies die beschikbaar worden voor integratie op uw vaste telefoon. Ook telefooncentrale en telefooncentra zijn via de vast mobiel integratie direct beschikbaar op de mobiele nummers. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van vast mobiel integratie, dan staat het u op ieder moment vrij om contact op te nemen met een van onze medewerkers. U hoeft hiertoe enkel een aantal gegevens in te vullen. Het aanvragen van informatie aangaande vast mobiel integratie is uiteraard volledig vrijblijvend en u verplicht zich dan ook tot niets wanneer u uw gegevens invult. Voor veel bedrijven is het prettig om in meer detail te weten wat de voordelen zijn voor het opnemen vast mobiel integratie en daarom vragen veel bedrijven dan ook informatie op. Wij hebben onze service hoog in het vaandel staan en vinden het belangrijk om mensen, bedrijven en organisaties te bedienen van advies. Het is belangrijk om de juiste keuze te kunnen maken. De goede keuze kan u namelijk ontzettend veel geld besparen en dat is iets waar veel bedrijven baat bij hebben. Waarom zou u niet profiteren van de voordelen van vast mobiel integratie als deze voor het oprapen liggen?

 

Controle over uw telefonie

Ondernemers die graag willen zorgen voor een vloeiend lopende structuur van hun telecom doen er verstandig aan om de voordelen van vast telefonie te integreren in het mobiele telefoon netwerk. Hoe dat in zijn werk gaat is iets waar u zich niet over hoeft te bekommeren, want als u bij ons aanklopt dan nemen wij de gehele integratie uit handen. Het is dus zeer eenvoudig om de stap te zetten en u zult er niets van merken. De integratie zal zeer snel en vloeiend verlopen en het enige wat u hoeft te doen is genieten van de voordelen en de kosten die u zult besparen vanaf het eerste moment van integratie. Door vast en mobiele telefoons met elkaar te koppelen heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van uw mobiele belbundels via een vast netwerk. Dat heeft als voordeel dat u uw minuten veel effectiever gebruikt en dat uw mobiele infrastructuur veel beter in elkaar zit. Daarnaast is er een groot voordeel dat gepaard gaat met de keuze om vaste en mobiele netwerken samen te laten gaan, en dit voordeel is met name voor bedrijven ontzettend belangrijk. Het is namelijk zo dat als u mobiele en vaste data onder een kop gebruikt, u meer inzicht heeft over uw belgedrag. Dat is eigenlijk niet de juiste manier om het te verwoorden, want u heeft volledig inzicht in uw belgedrag. Dat is iets waar u van profiteert als u de keuze maakt om mobiel en vaste telefonie te integreren. Vele tevreden klanten gingen u voor en kozen voor het integreren van het mobiele netwerk en het vast netwerk. Als ondernemer kunt u met het systeem ook zelf bepalen wat u ondernemers wel en niet mogen als het gaat om het belgedrag. U kunt dus zelf grenzen stellen als het bijvoorbeeld gaat om het bellen met het buitenland of bellen met persoonlijke nummers. U kunt zelf per medewerker invoeren welke nummers er wel en welke nummers er niet gebeld mogen worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.