Webwinkels en Webshops

Slaapkamer herinrichten: nieuw dekbedovertrek

dinsdag, 25-12-2018  

Mijn man en ik hebben vrij weinig te besteden. Soms willen we onszelf wel iets gunnen. Ik vind het leuk om met kleine aanpassingen in huis toch grote veranderingen teweeg te brengen. Zo is het net alsof we ons huis opnieuw hebben ingericht, zonder dat we hiervoor de hoofdprijs voor hoeven te betalen. Ik doe dat bijvoorbeeld in onze slaapkamer door eens in de zoveel tijd een nieuw dekbedovertrek op de kop te tikken. Hiermee maak ik de bedden op, en dat geeft vaak een heel nieuwe sfeer aan de slaapkamer. Onlangs heb ik de bedden voorzien van een wit dekbedovertrek met bijbehorende kussenslopen. Dat geeft onze slaapkamer direct een rustige uitstraling. Mijn man vond het ook erg mooi. Als je niet zoveel te besteden hebt moet je creatief zijn om iets leuks te maken van je leven. We zorgen dat we af en toe goedkoop een uitje kunnen doen samen en ik bespaar dus op onze inrichting. We kopen alleen dingen bij de kringloop en we doen lang met onze spullen. Op die manier komen we rond. Een nieuw dekbedovertrek is dan een leuk extraatje af en toe. Ik geef mijn oude overtrekken weg aan mijn kinderen, die er dan nog een tijd meer vooruit kunnen. Deze levenswijze is niet altijd leuk, maar wel goed voor het milieu. Ik denk dat veel mensen nog wat zouden kunnen leren van deze manier van leven. Ik ben in elk geval blij dat ik een goed adres heb voor een mooi nieuw dekbedovertrek. Ik bestel ze meestal online, bij https://www.textielhuis.nl/beddengoed/dekbedovertrekken. Hier vind ik goedkope en duurzame overtrekken die ik mooi vind.

Dekbedovertrek voor kinderen bestellen

Mijn dochter volgt inmiddels mijn voorbeeld en bestelt voor haar hele gezin een nieuw dekbedovertrek als dat nodig is. Zij heeft gelukkig wat meer te besteden maar ze is net als ik zeer tevreden over de kwaliteit en het aanbod. Kinderdekbedovertrekken zijn te koop in verschillende maten en met verschillende prints. Voor jonge jongens en meisjes is er altijd wel iets te vinden. Ik kan haar dus altijd een dekbedovertrek cadeau doen als een van de kinderen jarig is. Dat kan ook bij de webwinkel van Het Textielhuis.

Huis handig inrichten

Ik probeer zo slim mogelijk gebruik te maken van de ruimte die we in huis hebben. Nieuwe spullen die ik koop moeten lang mee gaan. Onze inrichting is vrij sober van aard. Daardoor kan ik vaak wisselen met bijvoorbeeld gekleurde kussens, dekens en een nieuw dekbedovertrek. Dat maakt het voor mij extra leuk te kijken wat er mooi staat. De witte overtrekken die ik laatst via https://www.textielhuis.nl/beddengoed/dekbedovertrekken heb aangeschaft stonden bijvoorbeeld mooi bij de zandkleurige gordijnen die we in de slaapkamer hebben hangen. Daar passen aan de andere kant ook wel donkerblauwe overtrekken bij. Kortom, als je slim bent, kun je met weinig veel bereiken. Andere manieren om je huis slim in te richten zijn bijvoorbeeld:

  • Inbouwkasten gebruiken
  • Gebruik maken van bestaande nisjes of ruimtes
  • Ruimte onder bedden of banken gebruiken voor opslag
  • Meubels opnieuw bekleden

Als je je meubels opnieuw bekleedt hoef je geen nieuwe meubels te kopen, maar heb je wel een nieuw accent in je inrichting. Daarom wissel ik ons dekbedovertrek regelmatig. Ik kan het iedereen aanraden om het zo te doen. Ook als je wel het geld hebt kan het leuk zijn eens op deze manier te experimenteren met je inrichting. Ik kan mijn creativiteit er in elk geval in kwijt. Ik kan me voorstellen dat dat voor meer mensen geldt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.