Nieuws

Outsourcing ICT bij ICT Spirit

vrijdag, 26-9-2014  

Als u uw ICT zaken aan een expert wilt uitbesteden, dan kunnen wij dat voor u regelen. Uw systemen worden continu in de gaten gehouden, zodat u dat zelf niet meer hoeft te doen. Outsourcing ICT betekent het overdragen van ICT zaken aan een ander bedrijf dat zich hierin heeft gespecialiseerd. ICT neemt veel tijd in beslag die u als bedrijf anders kunt besteden aan bijvoorbeeld het optimaliseren van uw marketing of het verfijnen van uw strategieën. Outsourcing ICT maakt dit mogelijk doordat wij een team van experts op uw ICT zetten die het volledig uit uw handen nemen. Sommige bedrijven hebben vele experts in dienst maar missen net de mensen met ICT expertise en ervaring. In dat geval sta je als bedrijf eigenlijk met 1-0 achter. ICT spirit heeft hiervoor een goede oplossing. Outsourcing ICT zorgt ervoor dat uw ICT in handen komt van mensen die er verstand van hebben. Dit levert u ontzettend veel kennis op die bijdraagt aan een gezonder en beter functionerend bedrijf. Wij kunnen uw ICT beheren op afstand of in uw bedrijf. Outsourcing ICT is onze expertise. Outsourcing ICT zo goed mogelijk laten verlopen; dat is wat wij doen bij ICT Spirit. Als bedrijf zul je merken dat.

  • er een verhoogde flexibiliteit ontstaat
  • je werknemers zich meer en beter kunnen richten op de kernzaken
  • het onderscheiden van hoofd- en bijzaken binnen het bedrijf
  • meer tijd en een hogere effectiviteit
  • soepel verloop van ICT zaken binnen of buiten het bedrijf

ICT outsourcing versoepelt de werkprocessen

Het uitbesteden van uw ICT zaken of met andere woorden ‘outsourcing ICT’ draagt ertoe bij dat u zich als bedrijf volledig kunt richten op de activiteiten die voor het bedrijf belangrijk zijn. Zoals al aangegeven bent als bedrijf beter in staat om hoofd- van bijzaken te scheiden doordat u meer tijd heeft om zich op deze zaken te concentreren. De effectiviteit neemt toe doordat u meer tijd heeft om zich op deze zaken te richten. ICT is een vak apart en het kost veel tijd om kennis van ICT zaken op te doen. Natuurlijk; het outsourcing ICT is een investering die u doet, maar het levert u gegarandeerd veel meer op dan dat u erin steekt. U kunt er ook voor kiezen om uw ICT zaken uit te besteden bij bepaalde projecten. Op die manier is de outsourcing ICT heel gericht. Het grote voordeel van ons bedrijf en onze experts is dat zij al zijn opgeleid. Het alternatief; het opleiden van uw werknemers, neemt ontzettend veel tijd in beslag en zal op termijn niet minder geld kosten omdat ook uw werknemers moet blijven worden bijgeschoold, zeker aangezien zij zich tevens op andere zaken moeten richten. De experts van ICT spirit hebben ICT als hoofdzaak. Zij verdiepen zich iedere dag in de materie zodat ze precies weten hoe ze uw bedrijf het beste van dient zijn en de juiste keuzes kunnen maken tijden de verschillende processen. Bij ICT spirit hebben wij altijd voldoende mensen in dienst die wij kunnen inzetten ten behoeven van uw bedrijf. De afgelopen jaren is er veel veranderd. Veel bedrijven hebben werknemers in dienst die vanuit huis werken. Het voordeel is dat zowel het bedrijf als de mensen die er werken meer bewegingsvrijheid hebben. Er ontstaat flexibiliteit die bijdraagt aan de effectiviteit van de mensen en de werknemers. Outsourcing ICT past binnen dit nieuwe klimaat van flexibiliteit en effectiviteit. Daarom is outsourcing ICT een goede manier om voor een hogere omzet te zorgen.

Outsourcing ICT past bij de nieuwe ontwikkelingen

Een groot voordeel van outsourcing ICT, naast de bovengenoemde voordelen die er ook al niet om liegen, is dat wij bij ICT Spirit voor oplossingen zorgen; snel en effectief. ICT is, zoals gezegd, een zeer specifiek vakgebied waar ook specifieke kennis bij komt kijken. Problemen met uw systemen kunnen de boel behoorlijk stagneren. Dat is niet handig als u zaken wilt doen met bijvoorbeeld het buitenland. Outsourcing ICT zorgt ervoor dat u als bedrijf niet tegen problemen aanloopt en wanneer dat wel het geval is, worden deze problemen binnen de kortste keren opgelost. Dat is outsourcing ICT. Willem van Dijk heeft een bedrijf dat verschillende energiecontracten met elkaar vergelijkt. Op het Contact Control Centre worden dagelijks veel mensen geholpen met het overstappen van de ene naar de andere energiemaatschappij. Willem heeft ICT Spirit ingezet om de ICT kant van zijn zaak te regelen. De mensen van ICT Spirit bevinden zich op het kantoor van Willem, maar op een aparte afdeling waar ze bij elkaar zitten. “Ik vind het ongelofelijk handig om echte experts in dienst te hebben. Mensen die precies weten wat ze doen,” zegt Willem; “Het versnelt de processen enorm. Mijn Contact Controle Centre werkt met tamelijk ingewikkelde systemen. Ik heb daar, eerlijk gezegd, weinig kaas van gegeten. Ik weet alleen dat deze systemen werken en het besturingssysteem kan ik aan mijn mensen uitleggen. Als er echter achter de schermen iets mis gaat, dan heb, of ik moet zeggen hád, ik een groot probleem. Op dit moment ben ik ontzettend blij met hoe mijn ICT zaken geregeld zijn. Het levert me enorm veel tijd en geld op. Het is bovendien een zeer rustig idee dat je mensen in dienst hebt die je uit de brand kunnen helpen op het moment dat bepaalde systemen vastlopen. Ik moet bekennen dat dit tot nu toe nog niet is gebeurd, maar dat is allemaal te danken aan een team van professionals die mijn systemen op een zeer professionele wijze hebben geïmplementeerd.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.