Nieuws

Linkbuilden

woensdag, 15-10-2014  

Linkbuilden houdt in dat men probeert om door middel van ingenieuze methodes uw website op een bepaalde manier weet aan te passen zodat u veel beter vindbaar bent via het internet. En dan gaat het ook nog eens niet zo zeer om het gehele internet maar specifiek om bepaalde zoekmachines waarvan, zoals we vast en zeker allemaal weten, de site met het bekende vignet in regenboogkleuren verreweg de grootste is: Google. Deze zoekmachine doet er alles aan om alles zo netjes mogelijk te indexen en heeft door de jaren heen een bepaalde reputatie weten op te bouwen waardoor mensen daadwerkelijk deze site zijn gaan gebruiken als hun zoekmachine. Dat is in ieder geval in Nederland het geval want maar liefst 98 van alle internetgebruikers gebruikt deze site om sites mee te zoeken. Dus ook de uwe en daar ziet u al wel in dat linkbuilden wonderen kan doen. Een hoge plek in die ranking zal er dan ook zeker voor zorgen dat u meer bezoekers krijgt. Een linkbuilding bureau zoals 1 Good designer kan u en uw website helpen met linkbuilden. Linkbuilden is namelijk een techniek waar niet te licht over gedacht moet worden. Zo eenvoudig is dit allemaal nog niet dus het is verstandig om een gerenommeerd bedrijf hiervoor in te huren. Zij zullen dat in een handomdraai voor u kunnen doen. Het is vervolgens wel aan te raden om de linkbuilding regelmatig te checken om te zien of uw site het nog altijd goed dat in de ranking. U wilt immers niet uw zuurverdiende plek afstaan, dat zou wel heel erg jammer zijn en dat moet dan ook te alle tijde voorkomen worden. Een goed bureau zal ervoor zorgen dat ook in de toekomst de backlinks op de juiste sites blijven staan, zij onderhouden het linkbuilden. En daar zult u dankzij het linkbuilden uiteindelijk de vruchten van kunnen plukken want het betekent een absolute stijging van het bezoekersaantal en dientengevolge van w clientèle.

Laat linkbuilden over aan de professionals van 1gooddesigner.nl

Als u onlangs een website bent gestart of u bent in ieder geval van plan om een site te laten ontwerpen, dan juichen we dit van harte toe want het internet heeft zeker op de korte maar ook op de lange termijn de toekomst. De meeste mensen gaan immers al via het internet op zoek naar producten, diensten en uiteraard informatie. Er is ook zoveel te vinden dat we bijna vergeten dat het allemaal op een machientje zoals een smartphone kan worden weergegeven. Met alles erop en eraan in de zin dat het kan bewegen en geluid maakt. Men kan zelfs eenvoudig boodschappen doen dankzij het internet. Dat was twintig jaar geleden nog allemaal niet denkbaar. Het is dan ook een grote bron van inspiratie voor velen. Om uw site onder de aandacht te brengen is het verstandig als er backlinks worden geplaatst op sites die een beetje op de uwe lijken. De zoekmachine waarmee mensen op zoek gaan naar uw site zal dan ook uw site hoog plaatsen in de zoekresultaten van Google, Bing of Yahoo. We richten ons voornamelijk op Google want het moge duidelijk zijn dat dit de belangrijkste zoekmachine in het Westen is. Hieruit blijkt keer op keer hoe belangrijk linkbuilden is. Er zijn u dan ook al veel mensen voorgegaan dus u kunt hier niet te lang meer mee wachten. Er zijn vele kapers op de kust die ook aan linkbuilden doen en de concurrentie is daarom moordend. Wees er dan ook op tijd bij want linkbuilden is een lucratieve business dat zeker zal lonen. Wij weten wel hoe we backlinks moeten plaatsen en op welke sites dit het beste uitpakt voor uw website. Laat het linkbuilden dan ook aan ons over en ga dit niet zelf proberen. Daarmee werkt u uzelf in de nesten en wellicht overtreedt u per ongeluk de regels die Google heeft opgesteld voor het linkbuilden. Dit moet namelijk wel binnen een marge gebeuren zodat er geen sprake is van de zogenaamde overkill. Niet alleen vergalt u daarmee uw site, ook kan u vervolgens geweerd gaan worden door deze zoekmachine en dat zou catastrofaal zijn.

Wilt u meer weten over internetmarketing? Kijk dan op de site

Waarom zou u niet gaan linkbuilden? Dit is toch de beste manier van reclame maken? Andere vormen van adverteren zijn toch ook eigenlijk uit den boze? Wie leest er tegenwoordig nog de krant, wie luistert er nog radio of kijkt naar al die herhalende en vervelende reclames op de beeldbuis? En wie ontvangen er nog reclamefolders? De meeste mensen hebben onderhand een ja/nee of nee/nee sticker op hun voordeur geplakt. Zonde van al die folders en de bomen die ervoor gekapt moeten worden. Internet hebben we vrijwel allemaal, dus neem een goed linkbuilding bureau in de arm zoals de onze want daarmee bereikt u de grootste groep mensen. Niet alleen bent u nu veel beter vindbaar, het is ook nog eens veel goedkoper dan al die ouderwetse methodes van reclame maken. En dat is toch wat u het liefste hebt, besparen op dergelijke overbodige onkosten terwijl u een slag kunt slaan uit het nieuwe publiek en dat allemaal door te linkbuilden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.