Nieuws

Last minute kerstpakketten

donderdag, 18-12-2014  

Bent u vergeten om kerstpakketten voor uw medewerkers te bestellen en bent u bang dat u nu te laat bent en achter het net vist? Daar hoeft u niet bang te zijn als u er voor kiest om ze te bestellen via Kerstpakketten XL, bij hen profiteert u namelijk ook nu nog van een ruime keuze. Zo kunt u toch nog leuke kerstpakketten uitzoeken voor uw personeel en dit zullen zij zeker kunnen waarderen. Helemaal omdat de laatste tijd in het nieuws is geweest dat steeds minder bedrijven deze cadeaus aan het eind van het jaar uitdelen, in verband met de slechte economische tijd waarin we verkeren en met het oog op de krappe budgetten die zij hebben. Des te verrassender is het dus als u wel een leuk pakket weggeeft vlak voor de feestdagen, hier zullen uw medewerkers echt zeer content mee zijn. Er moet wel opgemerkt worden dat de keuze aan kerstpakketten zo vlak voor de feestdagen natuurlijk wel wat beperkter is dan eerder dit jaar. Desondanks valt er nog steeds genoeg te kiezen en is de kans groot dat u bij hen iets vindt dat helemaal voldoet aan uw eisen en ook nog eens binnen het budget valt. Lukt dit niet, kunt u gewoon niet de juiste kerstpakketten vinden? Dan kunt u er ook nog voor kiezen om giftcards weg te geven aan uw personeel. Dit houdt in dat iedereen een card krijgt waarop een bepaald bedrag staat en een persoonlijke code. Hiermee kunnen zij zelf hun cadeau uitzoeken, zij hebben dan de keuze uit een dagje uit, een cadeau, een cadeaubon voor een bepaalde winkel, een kerstpakket of een gift aan een goed doel. Zo kunnen zij het geld voor hun kerstgeschenk dus helemaal naar eigen wens besteden. Het is weer eens iets heel anders dan kerstpakketten en het zal zeker door mensen gewaardeerd worden.

Keuze uit kerstpakketten

Geeft u toch liever fysieke kerstpakketten weg? Dan hebt u, zoals we hiervoor al aangaven, een iets beperktere keuze dan eerder in het jaar. Toch betekent dit niet dat er niets te kiezen valt, er zijn nog steeds veel verschillende kerstpakketten verkrijgbaar via bovengenoemd bedrijf. Om u een indruk te geven van de verschillende mogelijkheden, zullen wij u hier een paar voorbeelden van pakketten geven:

  • My Love: een pakket bestaande uit het boekje My Love aangevuld met allerlei heerlijke hapjes, zoals chocolinzen, koekjes, olijven grissini, pinda’s en pepermuntjes
  • Goedgevulde Pretdoos: een doos vol met allerlei lekkers voor een gezellig avondje, zoals rode wijn, energy drink, gekleurde pinda’s, zwarte olijven, pinda’s en chips
  • Perfecte Picknick: hierin vindt u niet alleen een leuke picknicktafel, maar ook de beste ingrediënten voor een geslaagde picknick, namelijk witte wijn, appelsap, wijn, koekjes, bonbons, pepermuntjes, chips, pinda’s, rijstsnacks, brood en paté
  • Fakkel = Gezelligheid, een zeer uitgebreid pakket met daarin als grootste cadeau een zwarte trolley die voorzien is van een cijferslot, een extra handvat, stevige wielen en steunpootjes. Daarnaast vindt u in deze dos een metalen fakkel met lampolie en heel veel lekkernijen, waaronder wijn, chips, soep, bonbons, bronwater, koekjes, pinda’s, baguettes, pepermuntjes en zwarte olijven.

Uiteraard worden al deze fantastische kerstpakketten geleverd in een mooie doos, zodat u er zelf niets meer aan hoeft te doen om ze op een mooie manier weg te geven. U merkt dat er nog genoeg te kiezen is, er zit veel verschil tussen de diverse kerstpakketten die er verkrijgbaar zijn. Het zal voor zich spreken dat het eerst genoemde voorbeeld een stuk voordeliger geprijsd is dan de variant met daarin een trolley. Doordat op de website de kerstpakketten gesorteerd zijn naar prijs, kunt u heel gemakkelijk die pakketten uitzoeken die binnen uw budget passen.

Profiteer van veel voordelen

Bij Kerstpakketten XL kunt u van veel voordelen profiteren. Hun grootste pluspunt is natuurlijk dat zij een zeer ruim aanbod aan kerstpakketten hebben. Hierbij geldt dat hoe eerder in het jaar u uw bestelling plaatst, hoe ruimer de keuze is. Goed om op te merken is dan ook dat u het hele jaar door bij hen kunt bestellen en zelf een bezorgdatum kunt kiezen in de periode voor de kerstdagen. Zo weet u zeker dat u de kerstpakketten krijgt die het best bij u passen en bovendien maakt de optie van bestellingen plaatsen gedurende het hele jaar het mogelijk om dit alvast te regelen voordat de drukke decembermaand begonnen is. Een andere goede reden om uw kerstpakketten bij hen te bestellen, is de lage prijzen die zij hanteren. Dit betekent absoluut niet dat de kwaliteit inferieur is, alle producten in de geschenken zijn van een zeer hoge kwaliteit. Zij kunnen zeer lage prijzen rekenen doordat zij zeer groot inkopen, dit is de reden dat u bij hen relatief hoeft te betalen. Niet alleen voor de kerstpakketten zelf betaalt u bij hen weinig, ook de verzending is zeer voordelig geprijsd, wat het bestellen bij hen nog aantrekkelijk voor u maakt. Een ander groot pluspunt is dat u korting krijgt bij grote bestellingen, dit geldt al vanaf tweehonderd euro. Hoe meer u bij hen bestelt, hoe hoger uw korting op kan lopen. U hebt bovendien de keuze uit korting of het ontvangen van bol.com cadeaubonnen van dezelfde waarde. Klinkt dit allemaal te mooi om waar te zijn? Dan is het een hele geruststelling om te weten dat zij niet met kleine lettertjes werken. U zult dus absoluut niet onverwacht veel meer moeten betalen voor uw kerstpakketten of de verzending.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.