Nieuws

Lasergamen met Light Strike

zaterdag, 24-1-2015  

Light Strike verkoopt allerlei producten waarmee je kunt lasergamen, zowel binnen als buiten. Met het speelgoed dat Light Strike verkoopt kun je veilig en goedkoop lasergamen. Andere voordelen van Light Strike producten zijn:

Er zijn dus veel voordelen gebonden aan lasergamen met producten van Light Strike. Bovendien heeft Light Strike een groot en uitgebreid assortiment, waardoor u veel te kiezen heeft. Ook worden er voordeelpakketten aangeboden. We zullen nu een aantal voorbeelden van voordeelpakketten noemen. Zo krijgt u een indruk van de producten die nodig zijn voor het lasergamen, maar ook van de variëteit die geboden wordt in het assortiment. Voorbeelden van voordeelpakketten staan hieronder opgesomd.

  • Lasergame set pistolen 2P. Deze set om te lasergamen bestaat uit twee lasergamepistolen met verschillende kleuren (rood en geel) en een doelwit. Deze set is vooral bedoeld voor jongere kinderen die willen lasergamen, want de pistolen zijn wat kleiner. De set is momenteel in de aanbieding en kost, in plaats van de normale prijs van €49,-, slechts €39,95.
  • Lasergame geweren pakket 2G. Dit pakket bestaat uit twee lasergamegeweren en twee doelwitten. Omdat geweren wat groter zijn dan pistolen is deze set, in tegenstelling tot de set die hierboven genoemd staat, geschikt voor de wat oudere spelers die willen lasergamen. Het pakket kost moment €61,75, in plaats van de normale prijs van €65,-.
  • Lasergame pistolen pakket 4P. Dit pakket, wederom met pistolen en dus voor de jongere kinderen die willen lasergamen, bestaat uit vier pistolen en twee doelwitten. De pistolen zijn wederom in verschillende kleuren. Het pakket kost momenteel €79,91, wat maar liefst bijna €20,- goedkoper is dan de normale prijs.
  • Lasergame geweren pakket 6G. Dit is een van de meest uitgebreide pakketten om te lasergamen die via Light Strike te koop is. De zes geweren hebben drie verschillende kleuren (rood, oranje en geel) en er zitten ook zes doelwitten in het pakket. U krijgt wederom bijna €20,- op dit pakket ten opzichte van de normale prijs. De aanbiedingsprijs is momenteel €175,50.

Op de website vind je bij elk pakket uitgebreidere informatie. Hier staan ook duidelijke afbeeldingen van de producten bij. Daarnaast kun je ook filmpjes kijken waarin de producten worden gebruikt en waarin tips worden gegeven. Verder kunt je een handleiding lezen over de producten in het pakket Bovendien, zoals ook uit bovenstaande opsomming blijkt, zijn de pakketten momenteel in de aanbieding. Kijk dus snel op de website en kies het pakket waarmee jij wilt lasergamen!

 

Lasergamen: verschillende spellen

Met de producten van Light Strike kun je op veel verschillende manieren lasergamen. We zullen een aantal voorbeelden van deze verschillende manieren hier kort noemen en omschrijven. Kijk voor een volledig overzicht op de website van Light Strike: http://www.light-strike.nl/lasergame-spellen . Voorbeelden van verschillende variaties van lasergamen zijn de onderstaande.

  • Knockout spel: het spel gaat net zo lang door tot er nog maar één speler over is en de andere spelers dus geen levens meer hebben.
  • VIP spel: elk team wijst een VIP (very important person) aan. Deze VIP moet beschermd worden. Als een VIP geen levens meer heeft, ligt het desbetreffende team uit het spel. Gewone spelers kunnen, als ze geen levens meer hebben, zich opladen op een bepaalde plek in het speelveld.
  • Twee targets: elk team heeft een bepaald target dat verstopt moet worden in het gebied. Het moet op een manier verstopt worden dat het nog zichtbaar is en geraakt kan worden door het andere team. Als je als team het target van de tegenpartij raakt, heb je gewonnen.
  • Targetspel: hierbij worden meerdere targets in het speelveld verstopt. Je spreekt een bepaalde speeltijd af, bijvoorbeeld een kwartier, en het team dat daarna het meeste targets heeft, heeft gewonnen.

Er zijn dus veel mogelijkheden wat betreft lasergamen met producten van Light Strike. Deze spellen kunt u bovendien ook nog uitbreiden met de extra accessoires die u op de website kunt vinden.  Mogelijkheden te over dus wat betreft lasergamen en producten. Kijk voor uitgebreide informatie en alle producten op onze website.

Bekijk ook de recensies

Kijk op de website ook eens bij de beoordelingen van onze klanten. U kunt lezen dat klanten vaak erg positief zijn over Light Strike, zowel over de service, de verzendingen en de producten. Dit is natuurlijk goed om te horen en we zijn hier dan ook erg blij mee. Ook kunt u zien dat sommige klanten bij hun beoordeling tips geven. Dit is voor ons ook erg waardevol. Zo kunnen we onze service en ons assortiment blijven verbeteren. Gaat u ook een product bij ons bestellen? Laat dan ook een beoordeling achter. Wij horen het graag als u een goede ervaring met ons heeft, maar ook als u verbeterpunten heeft. Hebt u na het lezen van de informatie op de website nog vragen of opmerkingen? Ook dan horen wij graag van u. U kunt op onze website een contactformulier vinden waar u vragen, opmerkingen, maar ook klachten kwijt kunt. Wij hopen van u te horen en zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.