Nieuws

Iphone 5s hoesjes uitkiezen

vrijdag, 2-1-2015  

Heb jij een Iphone 5s? Dan vind je het vast prettig om een hoesje voor deze telefoon te hebben. Tenslotte wil je je telefoon zo goed mogelijk beschermen. Het kan natuurlijk zomaar gebeuren dat je per ongeluk je telefoon laat vallen of dat je er iets anders mee doet waarom de telefoon kapot kan gaan. Met de Iphone 5s hoesjes is je telefoon uitstekend beschermd. Het is maar net waar je je telefoon allemaal tegen wilt beschermen wat voor hoesje je wilt. Bij iHoez vind je verschillende soorten Iphone 5s hoesjes:

  • boek hoesjes
  • achterkant hoesjes
  • flip hoesjes
  • bumpers
  • insteek hoes

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele soorten Iphone 5s hoesjes die je kunt kopen bij iHoez. Voordat je een telefoonhoesje gaat kopen is het verstandig om erover na te denken hoe jij je telefoon gebruikt. Stop je hem bijvoorbeeld vaak in je zak of ben je meer iemand die de telefoon altijd in een tas heeft zitten? Voor verschillende gebruikers zijn er uiteenlopende Iphone 5s hoesjes. Dit is ook wel nodig natuurlijk, want iedereen gaat anders met zijn of haar telefoon om. Het is dus verstandig om voordat je een hoesje koopt hier over na te denken. Stop jij je telefoon vaak in je tas? Dan is een insteek hoes erg handig om te hebben. Het beschermt je telefoon, maar wanneer je de telefoon nodig hebt kun je hem er wel helemaal uit halen. Dit is bijvoorbeeld ook een goede optie als je wisselt tussen je telefoon bewaren in je tas en in een broek- of jaszak bijvoorbeeld. Voor veel gelegenheden zijn natuurlijk verschillende Iphone 5s hoesjes te gebruiken. De boek hoesjes en flip hoesjes beschermen je telefoon helemaal. Het voordeel van deze Iphone 5s hoesjes is dat je het hoesje om de telefoon kunt laten zitten als je hem gebruikt. Niet iedereen vindt dit echter prettig en daarom is er zoveel keuze op dit gebied. Je telefoon is vaak een van je kostbaarste bezitten. Niet alleen vanwege de kosten voor de telefoon zelf, maar voornamelijk om alle informatie die je er in bewaart. Denk aan foto’s en informatie. We zitten allemaal op social media op de telefoon en natuurlijk verstuur je er vaak e-mails mee. Dat is geen informatie waarvan je wilt dat die op straat komt te liggen. De Iphone 5s hoesjes beschermen je telefoon natuurlijk niet tegen diefstal, maar het laat wel zien dat je uiteraard voorzichtig met je telefoon wilt zijn. En dus ook niet wilt dat deze ineens kapot valt en je zonder komt te zitten. En daar beschermen die Iphone 5s hoesjes dan weer net wel tegen!

Sporten met de Iphone 5s hoesjes

Sport je graag en luister je dan graag naar muziek? Dan neem je vast vaak je telefoon mee. Wat voor sport je ook doet, een telefoon met je meenemen kan best lastig zijn. In een hardloopbroek zit zelden een zak die groot genoeg is om je telefoon in kwijt te kunnen. In je hand houden is vervelend, bijvoorbeeld als je gaat zweten of als je je handen vrij moet houden tijdens het sporten. Gelukkig zijn er ook voor die momenten uitstekende Iphone 5s hoesjes. De speciale sportarmband is ideaal voor deze momenten. Je telefoon past precies in de hoes en is direct beschermd tegen bijvoorbeeld regen of zweet. De band wikkel je simpel om je bovenarm. Zijn de draadjes van je headset te lang? Dan wikkel je die simpel om de band heen. Deze Iphone 5s hoesjes maken het sporten een stuk makkelijker. Je kunt nu overal je telefoon makkelijk mee naartoe nemen en je weet zeker dat hij op dezelfde plek blijft zitten. Als je heftig gaat sporten en je doet je telefoon in de zak van je sportbroek (als die al een zak heeft), dan heb je een grote kans dat je telefoon er ineens uitvalt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en daarom heeft iHoez ook deze handige sportarmband. Deze is minder handig om mee te nemen als je niet aan het sporten bent. In de zomer kan het wel wanneer je alleen een T-shirtje aan hebt. Maar als je dikke jassen aan gaat doen is het hebben van andere Iphone 5s hoesjes veel handiger.

Veel plezier van Iphone 5s hoesjes

Ben jij op zoek naar Iphone 5s hoesjes waardoor je telefoon toch makkelijk toegankelijk blijft? Dan zijn de bovenstaande opties misschien geen handige keuze voor jou. De achterkant hoesjes zijn nog wel een goede optie, maar deze beschermen je telefoon in de meeste gevallen niet tegen valpartijen en dergelijke. Wil je dit wel? Dan moet je voor de bumper hoesjes gaan. Deze Iphone 5s hoesjes zijn er speciaal voor gemaakt dat de zijkanten van je telefoon erg goed beschermd blijven, maar dat het scherm van de telefoon erg goed beschermd blijft. Handig dus als je iemand bent die snel zijn telefoon laat vallen, maar er wel vaak mee bezig is. Ben je niet per se op zoek naar Iphone 5s hoesjes, maar wel naar andere accessoires voor de telefoon? Ook dan ben je bij het goede adres bij iHoez. Kies bijvoorbeeld voor de batterij case. Handig voor de mensen die hun Iphone 5s zo vaak gebruiken dat ze een extra beetje batterij goed kunnen krijgen. Met deze hoes kun je dus je telefoon weer tijdelijk opladen. Maar ook kun je er terecht voor headsets en koptelefoons bijvoorbeeld.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.