Webdesign en Webdevelopment

Genereer meer bezoekers met linkbuilden

maandag, 11-2-2019  

Genereer meer bezoekers met linkbuildenIedere ondernemer wilt het liefste dat zijn website bovenaan in de grootste zoekmachines verschijnt. Dit levert immers meer bezoekers op en daarnaast ook meer klanten voor het bedrijf. Dit kunt u realiseren door linkbuilden. Linkbuilden is een van de meest effectieve strategieën om de nummer een positie in bijvoorbeeld Google te veroveren. Linkbuilding Specialist is uw specialist op het gebied van linkbuilding. Graag leggen wij meer uit over het fenomeen linkbuilden en hoe u hiermee bezoekersaantallen kunt genereren. Daarnaast gaan wij ook verder in op de voor- en nadelen van linkbuilden en waar u op moet letten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag gaan om bovenaan de zoekresultaten te komen.

Verschillende redenen voor linkbuilden

Over wat linkbuilden precies is, bestaat namelijk de nodige onduidelijkheid. Letterlijk vertaald gaat het om het ‘bouwen’ van links, oftewel het aanbrengen ervan op websites. Deze links, van de ene pagina op internet naar de andere, worden ook wel backlinks genoemd. Linkbuilden is een van de meeste effectieve strategieën om de nummer 1 positie in Google te veroveren. De zoekmachine neemt een website zonder sterke links namelijk nauwelijks serieus. In de praktijk bepalen backlinks de ranking van je website voor maar liefst de helft. Wil je jouw kans op online succes niet halveren, zul je je dus met linkbuilden bezig moeten houden. Er zijn verschillende redenen voor het aanleggen van deze links:

  • Doorverwijzen naar relevante informatie
  • Versterking van positie in de zoekresultaten

Doordat links bezoekers van oudsher doorverwijzen naar interessante informatie, gebruikt Google ze als een indicator voor de kwaliteit van een website. Hoe meer mensen anderen tippen over een website, hoe groter de kans dat deze site een hoge nieuwswaarde heeft. En dus beloont de zoekmachine zo’n site met een betere positie in de zoekresultaten. Omdat linkbuilden de potentie heeft om de ranking van een website flink te verbeteren, wordt deze methode steeds vaker door professionals ingezet. Helaas gebeurt dit echter lang niet altijd op de juiste manier. Google heeft namelijk honderden manieren om manipulatie van het algoritme te detecteren, waardoor het zelf opbouwen van een linkprofiel schadelijke gevolgen kan hebben. U moet er te allen tijde voor zorgen dat de links waarnaar u verwijst aansluiten bij de informatie op uw eigen website. Dankzij de mogelijke risico’s is linkbuilden een klus voor specialisten. Deze brengen echter tarieven voor hun diensten in rekening en die zijn niet voor elk startend bedrijf te betalen. Zelf gratis linkbuilden is voor sommige mensen daarom het enige alternatief. Een betere tactiek is om websites uit te zoeken die aantoonbaar beschikken over een goede reputatie. Dit kunnen bijvoorbeeld gerespecteerde blogs of fora zijn in het vakgebied waar jouw bedrijf actief is. Een backlink op zo’n website maakt aan Google duidelijk dat jouw site serieus genomen dient te worden.

Wij geven u alle informatie die u nodig heeft

Linkbuilding Specialist is het adres waar u moet zijn om alle informatie te verkrijgen over linkbuilding. Wij hebben alle kennis in huis om u zo goed mogelijk te kunnen informeren en adviseren over het gebruik van doorlinken naar andere relevante informatie op uw website. Dankzij onze informatie kunt u een hogere positie in de zoekmachines realiseren, waardoor u meer bezoekers zult ontvangen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.linkbuildingspecialist.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om uw website omhoog te halen in de zoekmachines.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.