Webwinkels en Webshops

Een rubberboot kopen voor het gezin

zaterdag, 29-12-2018  

Deze zomer zijn wij met het gezin gaan wonen in ons nieuwe huis. We hadden een paar jaar geleden gezien dat een gemeente in de buurt met een nieuw bouwproject zou beginnen en daar hebben wij ons voor ingeschreven. Er is al jaren een woning te kort in een aantal gemeentes in de buurt en daarom werd er een project gestart om veel nieuwe woningen te bouwen. De woningen werden gebouwd aan de rand van een natuurgebied met een groot meer. Mijn vrouw en ik vonden de huizen erg mooi en het leek ons fijn om te wonen naast het natuurgebied. Wij kwamen al regelmatig bij het natuurgebied om te wandelen en zodoende konden we dichterbij wonen. Een paar maanden geleden zijn de woningen opgeleverd en ze zijn erg mooi geworden. Wij zijn erg blij met onze keuze en wonen hier met veel plezier. Onze woning staat dicht bij het meer en de sloot naast ons huis is verbonden met het meer. Bij ons tuin hebben wij een kleine dok en vandaar is het mogelijk om naar het meer te varen. Het leek mijn vrouw en mij een leuk idee om een rubberboot te kopen voor de kinderen. De kinderen zijn 12 en 10 jaar oud en zijn oud genoeg om zelf te varen. De kinderen spelen vaak buiten en een rubberboot is erg leuk voor hun, want dat kunnen ze varen wanneer ze willen. Ons jongste kind vindt het ook leuk om te vissen, daar kan hij de rubberboot ook voor gebruiken. We hadden aan de kinderen gevraagd of ze het leuk zouden vinden als we een rubberboot zouden kopen en ze waren er erg enthousiast over.

Een rubberboot gekocht via Rubberbootshop.nl

We wisten dat er een winkel in de buurt was waar ze veel boten verkopen en we besloten om daar langs te gaan. We waren nog nooit in deze winkel geweest, omdat we hiervoor geen boot hadden. Het bleek echter dat ze hier voornamelijk professionele spullen verkochten voor boten en dat alles erg duur was. Hierna zochten we online naar webshops waar ze boten verkopen. We vonden veel verschillende webshops en zodoende konden we gemakkelijk de prijzen vergelijken. Een van de webshops die we vonden was Rubberbootshop en hier hebben we uiteindelijk de rubberboot gekocht. Deze website rubberbootshop.nl is gespecialiseerd in rubberboten en heeft een erg groot aanbod. Naast de boten zijn er ook veel accessoires te koop voor boten en producten voor onderhoud en reparatie. We vonden hier een rubberboot die we er leuk uitzag en die we voordelig konden kopen. Dit type boot zagen we nergens anders zo goedkoop en de boot is groot genoeg voor 4 personen. We kunnen hierdoor ook met het gezin varen als wij dit willen. Als we dat willen dan kunnen we later ook een kleine motor kopen voor de boot, maar dat willen we voorlopig nog niet. We plaatsten de order en die zou de volgende dag al aankomen en gratis verzonden worden.

De kinderen gebruiken de boot veel

Het kopen van een rubberboot was een erg goed idee. De kinderen hebben de boot al veel gebruikt en wij zijn ook een paar keer mee geweest. Als het kouder weer is, dan zullen ze minder varen, maar in de zomer kunnen ze de boot veel gebruiken. We kunnen de boot gemakkelijk uit het water halen en opbergen. Rubberbootshop.nl is een goede webshop om een rubberboot te kopen.

  • Ze hebben een groot assortiment
  • Ze verkopen ook veel accessoires
  • De rubberboot was goedkoop
  • De order werd gratis verzonden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.