Webwinkels en Webshops

De perfecte kantoorinrichting vinden?

vrijdag, 19-4-2019  

Kantoorinrichting met kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair voor een scherpe prijs. Dit is de kracht van Shiraz Office Furniture en de reden waarom zij al meer dan 20 jaar actief zijn en de recessie van 2007-2010 om hun vinger hebben gewonden. Op hun website https://www.shiraz.nl/kantoorinrichting/ vindt u een compleet assortiment, maar mist u toch wat? Neem even contact met ze op. Ze kunnen vrijwel elk merk leveren.

Kantoorinrichting van Shiraz Office Furniture

Kantoorinrichting is dé specialiteit van Shiraz Office Furniture. Ze bestaan inmiddels al meer dan 20 jaar. Gedurende deze periode hebben zij meer dan 10.000 kantoorinrichtingen mogen realiseren en hebben hierdoor hebben ze een enorme kennis opgebouwd . De kennis beperkt zich niet tot alleen het strategisch indelenvan een kantoor, maar ontfermd zich ook over de kwaliteit van kantoormeubilair. Nieuwe fabrikanten komen en gaan, waardoor sommige producten niet na-leverbaar zijn. Garantie dat uw bureau na 7 jaar nog leverbaar is kan in zulk soort gevallen niet gegeven worden, waardoor uw kantoorinrichting opgebouwd wordt uit verschillende merken en uitstralingen. Daarom werken ze enkel met gerenommeerde merken,zoals Palmberg, Interstuhl, Giroflexect. Deze hebben hebben een langdurige geschiedenis, waardoor zij u kunnen garanderen dat uw product de komende 15-20 jaar nog na-leverbaar is. Waarom kiezen voor de kantoorinrichting van Shiraz Office Furniture?

  • 1000 vierkante meter showroom
  • Veel ervaring met gezond werken
  • Dealer van diverse designmerken
  • Van budget tot maatmeubilair
  • Gratis in 2D & 3D uitgetekend
  • Gratis gebruik van interieuradviseurs
  • Gratis advies vloer- en wanddecoratie
  • Gratis gemonteerd door professionele monteurs
  • Makkelijk bereikbaar

Uw nieuwe kantoorinrichting begint bij het doornemen van uw wensen en een korte uitleg over Shiraz’ leveringsprogramma. Aan de hand van uw wensen en hun inbreng zal een passend merk gekozen worden, zodat de opbergsystemen en werkplekken en eventuele receptiebalie bij elkaar passen. Aan de hand hiervan zal een passende 3D tekening gemaakt worden en ingevuld worden. De monteurs van Shiraz Office Furniture zullen het meubilair plaatsen zoals aangegeven op de 3D tekening. U hoeft enkel de deur voor ze te openen, zodat ze hun werk kunnen doen. Op de site kunt u een paar duidelijke voorbeelden zien van kantoorinrichting, waarvan een 3D tekening is gemaakt en is afgeleverd en opgesteld zoals afgesproken.

Ga direct aan de slag

Bij een mooie kantoorinrichting hoort natuurlijk mooi kantoormeubilair. Shiraz heeft een geselecteerd assortiment, wat inhoud dat we niet dealer willen zijn van elk merk. Enkel kwalitatief kantoormeubilair (90% van hun assortiment wordt binnen Europa geproduceerd) en zijn op een milieubewuste manier gefabriceerd, zodat een duurzame kantoorinrichting gewaarborgd blijft. U heeft zich wellicht al georiënteerd. Ze hebben een zeer breed assortiment online gezet, om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Om het makkelijk te houden zijn sommige aspecten weggelaten, waardoor de informatie nog wel begrijpelijk blijft. Wilt u oplossingen op maat, het meeste uit uw nieuwe kantoorinrichting halen, of wilt u zich gewoon goed laten informeren? Kom langs en bezoek Shiraz’ showroom!

U wilt een nieuwe kantoorinrichting en gebruik maken van de gratis services van Shiraz? Ik raad u aan een bezoekje te maken aan de grote showroom van 1000 vierkante meter. In deze ruimte vindt u alles voor uw kantoorinrichting en kunnen zij u meer vertellen over het assortiment. Ze werken zonder afspraak dus meteen langskomen is mogelijk! Wilt u toch contact met ze opnemen, vul dan het contactformulier op de website in, of bel ze even. Ook de openingstijden zijn op de site te vinden.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.