Nieuws

De klantenservice van de H&M

maandag, 15-1-2018  

Het is natuurlijk altijd een feest om een kijkje te nemen op de website van de H&M en hier de nodige kleding uit te kiezen. De prijzen die ze hiervoor rekenen zijn altijd goed en daardoor blijft het leuk om hier maar te blijven kopen. Het kan dan op een gegeven moment gebeuren dat je een vraag hebt voor de klantenservice van de H&M en je wilt hen dan uiteraard zo snel mogelijk kunnen bereiken. Wij raden je dan aan om de telefoon op te pakken en zo een antwoord te krijgen op die vragen die je hebt.

  • Status van je bestelling
  • Retourneren van producten
  • Vragen over een bepaald product

Je bent lekker door het aanbod van de online winkel aan het gaan. Er zijn nieuwe producten of misschien ben je wel een kijkje aan het nemen in de sale. Op een gegeven moment kom je een product tegen waarvan je eigenlijk niet weet welke maat je hiervan moet bestellen. Of je wilt meer informatie over de materialen waarvan het gemaakt is. Je kunt dan natuurlijk contact opnemen met de klantenservice van de H&M om hier meer duidelijkheid over te krijgen. Uiteindelijk is het belangrijk dat jij de producten koopt waar je blij mee bent, tenslotte is het retourneren van de producten ook niet helemaal gratis en dat vermijd je dus liever. Daarnaast kost het een hoop moeite om dit te doen en wie heeft daar zin in? Je kunt dus maar beter in een keer een goede keuze maken!

Meer informatie van de klantenservice van de H&M

Wil jij graag de status van je bestelling weten? Ook dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de H&M. je hebt misschien inmiddels door dat er verschillende redenen kunnen zijn om de klantenservice van de H&M te bellen. Het zal je dan ook misschien niet verbazen dat je een keuzemenu te horen krijgt wanneer je de klantenservice van de H&M belt. Vind jij het ook altijd zo vervelend om het hele keuzemenu af te moeten luisteren om er vervolgens achter te komen dat het toch de eerste optie is waar je voor moet gaan? Dit is precies de reden waarom ze er op de website van De Klantenservice voor gezorgd hebben dat je hier altijd het gehele keuzemenu kunt vinden en dat van een heleboel bedrijven in Nederland. Het is dus niet alleen voor de klantenservice van de H&M, maar ook van andere online winkels en dergelijken. Dankzij deze website hoef je nooit meer lang naar een keuzemenu te luisteren. Je gaat simpelweg naar de website van De Klantenservice en je typt hier de bedrijfsnaam in de zoekbalk. Je krijgt dan alle beschikbare informatie te zien en het uitgewerkte keuzemenu. Heel erg handig dus ook als je bijvoorbeeld het telefoonnummer van de klantenservice van de H&M niet zo snel kunt vinden. Die tref je gewoon op deze website aan.

Hou de kleding die je leuk vindt

Wanneer je online kleding koopt dan kan het gebeuren dat je iets ziet op de website wat je ontzettend gaaf vindt, maar wat je bij ontvangst echt niets vindt. Dat snappen ze bij de klantenservice van de H&M natuurlijk heel erg goed. Het kan gebeuren dat jij er iets anders van verwacht had. Het staat je daarom altijd vrij om de artikelen (ongedragen) weer retour te sturen. Je kunt daarvoor de bijgaande formulieren gebruiken die je bij het ontvangen van het pakketje gekregen hebt. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je ook hierover contact opnemen met de klantenservice van de H&M.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.