Webwinkels en Webshops

Bent u toe aan een nieuwe koelvitrine?

donderdag, 22-8-2019  

Wij hebben onlangs een nieuwe koelvitrine gekocht omdat wij merkten dat onze oude koelvitrine het niet goed meer deed. Dat is een groot probleem omdat je dan namelijk ziet dat je voorraad heel snel bederft en dat is natuurlijk niet aantrekkelijk voor de klanten die bij ons in de winkel komen om lekker eten te kopen. Wij hebben daarom meteen actie ondernomen en wij wilden graag zo snel mogelijk een nieuwe koelvitrine hebben. Wij hadden daarbij twee eisen. Ten eerste wilden wij graag dat wij voor een goede prijs geholpen konden worden, maar ook wilden wij graag snel geholpen worden. Het is namelijk momenteel hoogseizoen en dan is het belangrijk om snel te kunnen handelen want deze dagen zijn de drukste van het jaar. Wij hebben daarom gekeken waar wij een goede koelvitrine konden vinden en wij hebben toen gezien dat de site horecaworld heel goede recensies heeft ontvangen. Dat was voor ons dan ook voldoende reden om een keer te bekijken of wij hier een goede koelvitrine konden vinden. Wij hebben daarom even de site van dit bedrijf bekeken en wij hadden meteen in de gaten dat wij hier een schot in de roos hadden gedaan. Dit bedrijf heeft namelijk alles wat je je als horecagelegenheid maar kunt wensen en het was voor ons dan ook heel prettig om te merken dat wij hier ook een heel goede koelvitrine konden kopen. Wij waren even bang dat wij voor zoveel kwaliteit waarschijnlijk ook de hoofdprijs moesten betalen, maar dat bleek niet het geval te zijn. Als je hier namelijk een koelvitrine gaat kopen, kun je er zeker van zijn dat je daar niet veel voor hoeft te betalen. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar een goede koelvitrine, dan kan ik u deze site van harte aanbevelen. U zult zien dat u hier kwaliteit kunt inkopen zonder dat u daar een vermogen voor hoeft neer te tellen. Wij hebben daarom ook al heel snel een bestelling geplaatst want hoe eerder wij onze koelvitrine konden hebben, hoe beter het voor ons zou zijn. 

Wij kochten hier een heel goede koelvitrine

Wat wij heel prettig vonden aan de service van dit bedrijf is dat je er hier zeker van kunt zijn dat je kwaliteit in huis haalt. Wij konden voor een goede prijs een mooie koelvitrine kopen en wij kregen ook nog eens garantie op onze vitrine. Wij gebruiken deze koelvitrine nu al een tijdje en wij merken dat ons eten veel langer goed blijft. Dat zorgt er dan ook voor dat wij meer verkopen en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. 

Bekijk het aanbod van deze site ook een keer

Mocht u ook toe zijn aan nieuwe horeca-apparatuur, dan kan ik u de site van horecaworld.biz van harte aanbevelen omdat:

  • U hier heel veel verschillende apparatuur kunt vinden 
  • U hier voor een heel goede prijs geholpen kunt worden 
  • U hier altijd kunt rekenen op snelle bezorging van uw bestelling 

Wij gaan in de toekomst zeker vaker een bestelling plaatsen bij dit bedrijf. Wij zijn namelijk zeer tevreden over dit bedrijf. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.