Plezier

Tactiek

Kameraadschap

Samenwerken

Welkom!

E(lectronic)-sportclub "Mouse-Control", kortweg EC Mouse-Control of gewoon Mouse-Control, is een Nederlandse profclub die zich richt op gamen in competitieverband. De club is opgericht op 25 juli 2007 en is een van de traditionele topclubs in Nederland. Mouse-Control is afgelopen jaar in twee verschillende games Nederlands Kampioen geworden. Sinds januari 2013 heeft Mouse-Control haar eigen clubhuis binnen de muren van het Bonami Spelcomputer Museum.

Wil jij ook voor Mouse-Control uitkomen? Neem dan contact met ons op via dit formulier en meldt je aan!

 

Persberichten

mCon.NEEK promoveert naar selectieteam StarCraft II

Niek "NEEK" Baltussen is onlangs gepromoveerd naar het StarCraft II selectieteam van Mouse Control. NEEK's recente resultaten, zoals het kwalificeren voor de DSCL individual league, laten zien dat NEEK zijn oude niveau weer terugkrijgt.

Mouse-Control opent Counter-Strike Global Offensive divisie

Mouse-Control heeft vanaf vandaag een Counter-Strike Global Offensive divisie. Er zal er een amateursectie opgebouwd worden, waarna Mouse-Control later dit jaar zal op zoek zal gaan naar een selectieteam en beloftenteam. 

 

Mouse-Control maakt rentree in Call of Duty scene.

Vandaag voegt Mouse-Control twee Call of Duty teams toe, namelijk een Call of Duty 4 team (PC) en een Call of Duty Ghosts team (Xbox360). Beide teams zullen uitkomen in de beloftendivisie van Mouse-Control.

Login

Laatste berichten